• Bitcoin-etterspørselen er høy i Kina til tross for den sterke yuanens rekordhøye siste kvartal
  • Kinesisk kapital flytter inn i Bitcoin-markedet
  • Etter den tilsynelatende flukten med kapital fra landet, kommer den tilbake

Etterspørselen etter Bitcoin er høy til tross for at Yuan stiger. Det er overraskende at kryptovalutahandlere vil ha Bitcoin selv nå når yuanen også stiger. Svakere yuan er gunstigere for kryptovalutahandlere og øker eksponeringen i krypto. Den endrede handelsmannens følelse ble tydelig i uken bak oss.

Offshore og onshore yuan vokser

Offshore yuanen har hoppet mer enn 1% sist fredag, fra nivåer over 6,83 til så mye som 6,74 for en amerikansk dollar. Yuan har ikke nådd en så sterk sammenligning mot dollar siden mai i fjor.

Det samme skjedde med yuan på land, det økte også med mer enn en prosent i løpet av samme uke. Ifølge historiske data har både offshore og onshore yuan økt med mer enn fem prosent mot amerikanske dollar de siste fire månedene.

Bitcoin mot begge yuan viste også en økende trend. Den økte med seks prosent i løpet av den siste uken, og fortsatte sterk vekst de to ukene før. Konverteringsfrekvensen var CNY 73,958 fredag 18. september.

Den kinesiske hovedstaden flytter inn i Bitcoin-markedet

Kinas økonomi er på bedring etter Covid-19-utbruddet, men som det gjør, gjør også en økning i verdien Yuan – som noen analytikere sier skyldes den svekkede amerikanske dollaren. På den annen side, til tross for Yuans suksess, har den kinesiske hovedstaden flyttet ut på Bitcoin-markedet.

Kinas hovedstad blir stadig mer involvert i Bitcoin-markedet ettersom kinesiske handelsmenn deltar i kryptomarkedet, nå mer enn noen gang. Paxful rapporterer at lokale handelsmenn selger BTC til en pris på $ 20 000, som er nesten dobbelt så høy som den er for øyeblikket på andre børser.

I august i år hadde Kinas handelsmenn flyttet 50 milliarder dollar i stablemynter ut av Kina for å komme seg rundt de strenge Beijing-reglene som begrenser kapitalutstrømning. Denne kapitalavkastningen på kinesiske kryptomarkeder antyder at tidligere flytur har snudd retningen.

Von admin