Bitcoin (BTC) Prijs ‚Last Accumulation Zone‘ Aangegeven door analist Charles Edwards

Charles Edwards gelooft dat de statistieken van de Bitcoin (BTC) hashtarieven zeer binnenkort een ‚Koop‘-indicator zullen drukken. We bevinden ons echter nog steeds in het domein van de capitulatie van de mijnwerkers.

Laatste weken van de capitulatie

Volgens Mr. Edwards maakt hij gebruik van de voorspellingstechnieken die zijn ontworpen door een andere top-analist op het gebied van cryptocurrency’s, Preston Pysh. Deze schattingen zijn gebaseerd op de ‚kruizen‘ van voortschrijdend gemiddelde grafieken, die de statistieken van de Bitcoin (BTC) hash rate laten zien.

Volgens zijn voorspelling zal de capitulatieperiode die begon tijdens de laatste dagen van mei eindigen op 27 juni 2020.

Aangezien de koopmomentum enige tijd nodig heeft om stoom te winnen, is de ‚Koop‘-indicator gebaseerd op de dynamiek van de hasjkoers, die iets later kan verschijnen.

Vanwege het cyclische karakter van de hasjsnelheidsschommelingen van Immediate Edge worden dit soort situaties periodiek herhaald. Deze kan echter specifiek zijn. De heer Edwards schetste dat de betreffende accumulatie ‚voor een lange tijd‘ op de vorige lijkt.

Bullish by All Accounts?

Het is interessant dat het artikel dat de cryptogemeenschap vertrouwd maakte met deze methodologie al door de heer Edwards werd aangegeven als een cruciale periode voor kopers.

In zijn ‚Hash Ribbons and Bitcoin Bottoms‘ proefschrift (gepubliceerd in november 2019) concludeerde hij duidelijk:

Mijnwerkerscapitulatie komt niet vaak voor, gemiddeld maar één keer per jaar. (…) Met de suggestie dat we medio 2020 misschien weer een prachtige koopmogelijkheid zien.
De voorspellingen van de heer Edwards hebben een manier om zich te vervullen. Het was de oprichter van Capriole Investments die de correlatie tussen aandelen en Bitcoin (BTC) meesterlijk heeft uitgezocht tijdens de zwaarste dagen van het eerste kwartaal van 2020.

Hij is ook de auteur van de Bitcoin Energy Value, een voorspelling die de voortgang van het energiegebruik in de Bitcoin (BTC) mijnbouw beschrijft. Deze voorspelling suggereert dat het prijsdoel van $100.000 voor Bitcoin (BTC) het doel is voor het vlaggenschip van de cryptografie tussen 2025-2026.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.